Ottho Gerhard Heldringstichting
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

0488 - 471111   google-maps-icon.png  twitterbig.png  Stuur een bericht

Contact-onderlijn

 

 

Nieuwe zorglijn Emotieregulatiestoornissenlogo zorglijnERS

Deze zorglijn is opgezet samen met Kinder- en Jeugdpsychiatrie Karakter. De zorglijn sluit aan op de High Intensive Care van Karakter en loopt door in de vernieuwde accommodatie van de Heldringstichting. Deze accommodatie is uitgerust met een intensive care (met extra beschermende kamer) en aangrenzende units voor stabilisatie, observatie en behandeling.

 

Healing Environment

Kenmerkend aan het venieuwde gebouw is dat er voldaan wordt aan de uitgangspunten van een Healing Environment (TNO bouw).

 

Ook zorg na je 18e

De doelgroep jongeren met emotieregulatiestoornissen vraagt soms een langere behandelduur dan in gevallen mogelijk is binnen de Jeugdzorgplus (in een gedwongen kader). Toch is het van belang om de zorg en behandeling voor deze kwetbare doelgroep te kunnen continueren in dezelfde zorglijn, maar dan in een vrijwillig zorgkader. Dit is vanaf nu mogelijk binnen de Heldringstichting.

 

Meer weten over de zorglijn?

 

klikhier

 

 

Zorglijn ERS

2017-02-24
Zorglijn ERS

    Nieuwe zorglijn Emotieregulatiestoornissen Deze zorglijn is opgezet samen met Kinder- en Jeugdpsychiatrie Karakter. De zorglijn sluit aan op de High Intensive Care van Karakter en loopt door in de vernieuwde accommodatie van de Heldringstichting. Deze accommodatie is uitgerust...

Europees Sociaal Fonds

2016-12-13
Europees Sociaal Fonds

    Voor werkbegeleiding en kwalificatiegerichte scholing Een van de doelen van behandeling in onze instelling, is het mogelijk maken van een normale terugkeer van de jongeren in de maatschappij. Voor het behalen van deze doelstelling, worden wij al sinds...

« »