Ottho Gerhard Heldringstichting
bijonswerken2 pedagogischmedewerker overigevacatures stagelopen
Postbus 1, 6670DH Zetten 0488 - 47 11 15 E-MAIL  google-maps-icon.png twitterbig.png
Vinaora Nivo SliderVinaora Nivo SliderVinaora Nivo Slider

Ons aanbod in behandeling en zorg omvat alle terreinen van leven: wonen, leren / werken, vrije tijd en het omgaan met anderen. Het doel is om kinderen en jongeren met ernstige ontwikkelingsproblemen weer een eigen plek in de samenleving te geven, bij voorkeur weer thuis. En nieuwe kansen om verder te bouwen aan hun toekomst, met perspectief. Onze aanpak gaat in eerste instantie uit van de kansen en mogelijkheden die jongeren bij zich dragen, ongeacht hun problemen. Normalisatie staat zodoende centraal, met alle ruimte voor creativiteit en professionaliteit.

De Heldringstichting werkt als trauma geïnformeerde organisatie. Dit betekent dat ieder deel van de organisatie van zorg, van de eerste probleemdetectie tot de re-integratie, is nagelopen op - en aangepast aan - een basaal begrip van hoe trauma inwerkt op een mens, zodat in contact met getraumatiseerde kinderen en jongeren (maar ook de ouders) kwetsbaarheden en triggers voor trauma worden vermeden.

Geef jij deze jongeren een andere jeugd?

Zie jij het als uitdaging om de jongeren stabiliteit, vertrouwen en veiligheid terug te geven? Sta je positief in het leven en ben je verbaal en mentaal sterk? Heb je genoeg creativiteit in huis voor een inspirerende en gedragsturende leeromgeving? Kijk dan bij de vacatures voor de beschikbare functies.

 

Voor iedereen die bij de Heldringstichting werkt is een Verklaring Omtrent Gedrag een eis!